Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Marc Marín Cifré

Marc Marín Cifré
Consultor I Formador I Coach PCC per ICF I Mentor Coach
Lideratge & equips d’alt rendiment
Gènere:
Home
Nom:
Marc
Cognoms:
Marín Cifré
Ciutat:
Sant Feliu de Llobregat
Especialitat/s:
coaching d'equips, coaching executiu, coaching organitzacional, pnl
Mòbil:
Llengües:
català, castellà
Xarxes Socials:
Descripció:

Hola, el meu nom és Marc Marín i la meva passió és acompanyar-te a trobar el teu màxim potencial, gestionant el canvi per a aconseguir les teves fites o per a reinventar-te. A partir del desenvolupament de les teves fortaleses, de l’augment de les teves habilitats de lideratge i de l’ampliació del teu mapa d’opcions podràs millorar els teus resultats i la teva qualitat de vida.

Coach PCC per ICF i coach ACP per  ASESCO, amb més de 350 hores d’exercici professional en l’àmbit de l’empresa. Mentor Coach per ICF. Màster Practitioner en Programació Neurolingüística PNL acreditat i avalat per la AEPNL. Certificat en neurocoaching i neurolideratge, així com en diverses metodologies d’anàlisis de perfils relacionals i comunicatius per al desenvolupament d’equips d’alt rendiment. Actualment treballo per a diverses companyies i sóc formador de coaching, neurolideratge i PNL a l’Escola de Desenvolupament de Persones i Negocis (EDPyN) de Barcelona, supervisant i mentoritzant certificacions i renovacions de credencials de futurs coaches.

Educador social i publicista, he impartit nombrosos cursos de formació relacionats amb la comunicació efectiva, el lideratge i els processos creatius per a la gestió del canvi. Recentment he creat i implementat per a diverses multinacionals programes relacionats amb el Customer Experience, el lideratge i el desenvolupament professional i directiu.

  • Marc Marín Cifré
  • Marc Marín Cifré