Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Miquel Alcañiz Tarazaga

Miquel Alcañiz Tarazaga
Coach ACC | Alt Rendiment en Equips | Agile Skills | Consultor Financer Senior | Reinvenció professional
Gènere:
Home
Nom:
Miquel
Cognoms:
Alcañiz Tarazaga
Ciutat:
Barcelona
Especialitat/s:
coaching d'equips, coaching executiu, coaching personal
Mòbil:
WhatsApp:
Lloc web:
Llengües:
català, castellà
Xarxes Socials:
Descripció:

Durant 28 anys he dirigit equips comercials en Banca, i allò del que em sento més orgullós és d’haver aconseguit formar equips d’èxit, equips d’alt rendiment, en els quals el factor humà era el factor determinant.

Fa uns anys vaig decidir donar un tomb a la meva vida professional i dedicar-me a allò que m’ha fet més feliç durant molts anys. Gaudeixo de la naturalesa humana, de com ens enfrontem als reptes, problemes o situacions noves que la vida ens proposa. I com les nostres pors, les nostres creences, o les nostres ambicions, de vegades, ens compliquen la consecució de les nostres metes.

I m’apassiona poder observar el comportament dels equips i acompanyar-los en la seva evolució cap al model d’Equip d’Alt Rendiment.

M’he format en Gestió d’Equips, Gestió de Conflictes, Lideratge i Comunicació. Tinc el Màster en Desenvolupament Directiu, Intel·ligència Emocional i Coaching per la UPC/EAE. Estic certificat com a Coach ACC per la International Coach Federation. I tinc la certificació Sikkhona en Coaching d’Equips per l’Institut de Comunicació de Barcelona.

Sóc Coach-Mentor, Formador i Comunicador. M’he especialitzat en com potenciar el talent a les organitzacions, mitjançant Dinàmiques Experiencials. He desenvolupat un programa de Transformació per a facilitar els canvis en la maduresa professional de la dona. I col·laboro en la reincorporació laboral de dones en risc d’exclusió social col·laborant amb la Fundació Vull Treball.

Tinc el convenciment que dins de cadascú tenim tots els mitjans, totes les respostes i totes les iniciatives per poder aconseguir els nostres somnis. I que, com en la palanca, un simple punt de suport pot facilitar que tot el nostre potencial aflori.

¡Permet-me acompanyar-te!

  • Miquel Alcañiz Tarazaga