Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Miquel Serracanta Domènech

Miquel Serracanta Domènech
Assessor de negocis & Coach. Formador i desenvolupador de Talent. Headhunter. Transformador de Supply Chains
Gènere:
Home
Nom:
Miquel
Cognoms:
Serracanta Domènech
Ciutat:
Terrassa
Especialitat/s:
coaching executiu, coaching outplacement
Mòbil:
WhatsApp:
Llengües:
català, castellà, anglès
Xarxes Socials:
Descripció:

La meva vida personal i professional han estat sempre estretament lligades entre elles, tant en la etapa inicial com a manager i directiu en multinacionals durant 16 anys, com els darrers 11 en que he treballat pel meu compte com a Assessor independent de Pymes i grans empreses i recentment com a Coach certificat.

Economista i MBA per Esade, amb metodologia de treball molt propera a les funcions d´enginyer d´organització i Project Manager. El meu valor diferencial consisteix en connectar tots els punts i actors necessaris per a provocar els canvis adequats, mitjançant una utilització molt particular del networking i dels meus contactes professionals, que tinc el privilegi de mantenir i cuidar regularment.

Certified Coach (ACC) per la ICF (International Coach Federation), Febr./2020

La meva companyia, Solutions & Decisions, ofereix serveis de “Supply Chain Transformation” per a companyies que requereixen abordar projectes de canvi i transformació en el triple eix Processos, Eines i Organització-Persones. Ajudem als nostres clients a créixer a través dels canvis i de compartir.

El nostre segon pilar de serveis es el Desenvolupament de talent, on oferim serveis de Head-hunting, selecció tradicional i a èxit, formació individual i per equips, i també Coaching executiu i de transformació personal i desenvolupament de carrera.

Com a Coach executiu ofereixo la combinació de la meva amplia experiència com a directiu en multinacionals amb la de Assessor en Pymes i grans empreses en les funcions de Supply Chain i Operacions. Especialitzat en “Change Management” i processos de transformació cultural.

Em considero un generador natural de “networking” amb habilitats per la gestió eficient del “outplacement” i recerca de oportunitats.

Compromès amb les persones, la cultura i els valors catalans, participo en iniciatives locals (Cambra de Comerç), educatives (Escoles de negocis) i també Globals (Associació per el desenvolupament de la Supply Chain)

Us animo a tenir un primer breu contacte video-telefònic gratuït per a comentar les vostres necessitats i valorar junts una potencial col·laboració.

  • Miquel Serracanta Domènech
  • Miquel Serracanta Domènech