Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Miriam Subirana Vilanova

Miriam Subirana Vilanova
Gènere:
Dona
Nom:
Miriam
Cognoms:
Subirana Vilanova
Ciutat:
Barcelona
Especialitat/s:
coaching apreciatiu, coaching de vida, coaching executiu, coaching thinking partner organitzacional
Mòbil:
WhatsApp:
Lloc web (segon):
Llengües:
català, castellà, anglès, francès, portuguès
Xarxes Socials:
Descripció:

La vocació d’acompanyar als altres la tinc des de l’infància. Des de petita ja acompanyava a les meves companyes d’escola en el treball d’equips i en els deures quan a algú l’hi costava. Des dels 20 anys que vaig començar a acompanyar a persones en el seu desenvolupament personal i professional. Més endavant vaig començar a acompanyar espiritual i creativament a les persones.

La meva formació com a coach ha estat en diferents escoles. Acompanyo amb coaching apreciatiu, espiritual i creatiu. En les sessions del coaching apreciatiu busquem i ens enfoquem en el que més volem. No ens enfoquem en el que no volem sinó en el que volem veure créixer en les nostres vides. Visualitzem el millor del que és i del que volem. Potenciem el diàleg intern positiu que amplia la capacitat mental, l’emocionalitat positiva i el connectar amb el nucli vital de la persona. En el coaching apreciatiu tinc en compte que la persona es desenvolupa en el context de tot el seu sistema, professional i familiar.

Com a coach a vegades soc Thinking partner del client.

Quan la persona busca sentit, integració i apertura, aporto la meva experiència d’indagació apreciativa, creativitat, dream dialogues, Voice dialogue, mindfulness, meditació i altres eines per a acompanyar en el desenvolupament de tot el potencial i creixement de la persona tant a nivell personal com professional.

  • Miriam Subirana Vilanova