Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Marina Puigvert Colomer

Marina Puigvert Colomer
Professional Certified Coach (PCC). Coaching Executiu. Coaching Personal.
Especialitzada per Elaine Aron en Teràpia per Persones Altament Sensibles (PAS).
Gènere:
Dona
Nom:
Marina
Cognoms:
Puigvert Colomer
Ciutat:
Barcelona i Olot
Especialitat/s:
coaching executiu, coaching per persones altament senibles, coaching personal, cv coaching
Lloc web:
Llengües:
català, castellà, anglès
Xarxes Socials:
Descripció:

 

Les meves àrees d’experiència engloben coaching personal i executiu tractant temes com poden ser millora de les relacions interpersonals, establir límits saludables, autoestima, estils de lideratge o millorar la comunicació.

Professional Certified Coach (PCC) per la International Coach Federation (ICF) i membre de la mateixa organització. Formada en Coaching Ontològic Executiu i Supervisió de Coaches per la Escola Europea de Coaching (EEC), així com certificada en Programació NeuroLingüística (PNL) per l’Associació Espanyola de PNL. Especialitzada per Elaine Aron en Teràpia per Persones Altament Sensibles (PAS) i membre de l’Associació Española de PAS (APASE).

Llicenciada en Farmàcia, estudiant de Psicologia i Màster en Indústria Farmacèutica i Parafarmaceutica, he treballat més de 10 anys en la Indústria Farmacèutica liderant equips en l’entorn d’Investigació i Desenvolupament (I+D+i) a nivell nacional i internacional. La meva trajectòria professional en aquest sector m’aporta coneixements de primera mà sobre la cultura organitzacional, lideratge i gestió del canvi i de l’estrès. Alhora, em va permetre reconectar amb la meva verdadera vocació: ajudar a les persones i als equips; acompanyar-los en el camí per ser millors professionals, a aconseguir els seus reptes, a desenvolupar-se, en definitiva, a créixer. A l’actualitat em dedico plenament al Coaching executiu i personal, posant la meva experiència, coneixements i habilitats al servei dels clients per la consecució dels seus objectius.

 

  • Marina Puigvert Colomer
  • Marina Puigvert Colomer