Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Albert Cervelló Griso

Albert Cervelló Griso
Coach executiu i consultor organitzacional. Acompanyo a persones i equips a crear un futur amb benestar, propòsit i prosperitat.
Gènere:
Home
Nom:
Albert
Cognoms:
Cervelló Griso
Ciutat:
Reus
Especialitat/s:
coaching executiu, coaching organitzacional, coaching pel propòsit i èxit professional, coaching per benestar i prosperitat, coaching sistèmic
Mòbil:
WhatsApp:
Llengües:
català, castellà, anglès
Xarxes Socials:
Descripció:

Compto amb més de 15 anys d’experiència internacional, en empreses líders del sector de les telecomunicacions. He viatjat i treballat en més de 10 països arreu del món.

M’he format durant més de 9 anys en creixement personal i lideratge. He realitzat un postgrau en coaching executiu i desenvolupament organitzacional a l’Escola de Negocis Ashridge-Hult de Londres. Estic especialitzat en PNL, coaching directiu, coaching de fortaleses, lideratge sistèmic d’equips i eneagrama.

Des de 2015 estic col·laborant en el programa de coaching global per als treballadors de la empresa Cisco Systems. Acompanyo a líders, d’arreu del món, a desenvolupar un lideratge conscient i autèntic, reconnectar amb les seves fortaleses, descobrir el seu superpoder, la diferència que marca la diferència cap a la realització del seu propòsit professional, i millorar la seva salut emocional i benestar.

Aquest projecte professional es basa en el meu propi viatge de transformació interior. Passant de sentir-me buit i perdut, sense saber que m’agradava, ni saber gestionar les meves emocions d’estrès, frustració i desmotivació i sense saber com resoldre-ho, a descobrir un propòsit professional, alinear-me amb els meus valors i fortaleses i gaudir d’un estat de benestar i prosperitat.

Aquest experiència i coneixements al teu servei, per tal que puguis accelerar i maximitzar els resultats de forma ràpida i eficient. Utilitzo una metodologia científica, multidisciplinària i digital, àmpliament validada, que hem permet adaptar-me a les necessitats específiques de cada client.

M’entusiasma el coaching i treballo cada dia per ser un millor professional i persona.

Realitzo sessions online i de forma presencial.

Per a més informació i testimonis, visita la meva web albertcervello.com.

  • Albert Cervelló Griso
  • Albert Cervelló Griso