Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Carme Bartomeu i Calzada

Carme Bartomeu i Calzada
Coach Integral (ACC). Programa Redial per a particulars i empreses. Programa Educalm per a docents, alumnes, famílies, AMPAs i AFAs. Formadora Mindfulness i Disciplina Positiva. Educadora a Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi. Autora de llibres Ed. McGrawHill i mare de bessons adolescents.
Gènere:
Dona
Nom:
Carme
Cognoms:
Bartomeu i Calzada
Ciutat:
Barcelona
Especialitat/s:
coaching educatiu, disciplina positiva i mindfulness, coaching per a docents, coaching per a famílies i adolescents, coaching personal
Mòbil:
WhatsApp:
Llengües:
català, castellà
Xarxes Socials:
Descripció:

Vols transformar la teva vida personal, familiar i professional, sentir-te bé i trobar l’equilibri per a viure millor el teu dia a dia?

T’agradaria gaudir de l’educació del teu fill o alumne, viure amb calma com a pare o docent, sense sentir-te culpable per no ser perfecte?

T’acompanyo!

Sóc Coach Integral (ACC), facilitadora de Mindfulness (MBSR – Minfulness Based Stress Reduction) i Disciplina Positiva, educadora a Jesuïtes Sarrià- Sant Ignasi de Barcelona. Mare de bessons adolescents. Autora de llibres de text de Matemàtiques per l’Editorial McGrawHill i creadora dels Programes Educalm i Redial.

El Programa Redial és una formació pràctica i vivencial formada per conferències, tallers i sessions personalitzades per acompanyar a empreses i particulars a reinventar-se i empoderar-se per realitzar els canvis personals i professionals que desitgen.

El Programa Educalm és una formació pràctica i vivencial formada per conferències, tallers i sessions personalitzades per acompanyar als membres del món educatiu a crear una millor relació familiar i escolar.

Entra a la meva web.

Hi trobaràs les formacions presencials i online que ofereixo per aquest curs tan especial.

Organitzo formacions personalitzades per a empreses, centres o particulars, adaptades a les teves necessitats.

Estaré encantada de conèixer el teu projecte o situació i poder ajustar amb tu el programa específic que desitges.

Contacta amb mi i ens veiem en una sessió gratuïta (30min) online.

 
  • Carme Bartomeu i Calzada
  • Carme Bartomeu i Calzada
  • Carme Bartomeu i Calzada