Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Carmen Reguero Niso

Carmen Reguero Niso
Coach Transpersonal | Mediació Internacional i Gestió de conflictes familiars | Organitzadora de Tallers | Facilitadora.
Gènere:
Dona
Nom:
Carmen
Cognoms:
Reguero Niso
Ciutat:
Cardedeu
Especialitat/s:
coaching en gestió de conflictes familiars derivats de l'orientació sexual o de gènere de joves, coaching individual, coaching per a la reinserció laboral
WhatsApp:
Llengües:
català, castellà
Xarxes Socials:
Descripció:

Sóc Carmen Reguero i la meva gran passió és acompanyar-te a que descobreixis el teu gran potencial, perquè puguis anar superant o sortejant les diverses barreres en el trànsit de la teva vida com un gran aprenentatge, coneixent i integrant les teves fortaleses i competències.

En el meu ADN porto integrada l’empatia, assertivitat, sociabilitat, igualtat i un gran sentit de l’humor que fan de mi una persona que gaudeix de la feina que realitzo diàriament sense cap esforç.

Estic titulada per l’Escola de Coaching Innerkey com coach transpersonal professional, havent realitzat també el Màster de Coaching Transpersonal, Màster Internacional Familiar sobre mediació i resolució de conflictes realitzat en Esneca Business School.

A part he realitzat diferents formacions sobre P.N.L, Intel·ligència emocional, Mindfulnees.

Una de les meves especialitats és acompanyar mares sobre la gestió de conflictes familiars derivats de l’orientació sexual o de gènere dels seus fills/es, incorporant a la família en si, recursos i eines per a la facilitació de l’enteniment, compressió i acceptació.

Quan vulguis podem començar.

conectacoaching.es

  • Carmen Reguero Niso
  • Carmen Reguero Niso