Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Ester de la Cerda González

Ester de la Cerda González
Em defineixo com una persona apassionada pel món del coaching, tant el coaching personal com el coaching executiu. El meu principal objectiu és aconseguir que les persones i les empreses aconsegueixin resultats extraordinaris a través del ser major benestar.
Gènere:
Dona
Nom:
Ester
Cognoms:
de la Cerda González
Ciutat:
Mataró
Especialitat/s:
coach agile, coach executiu i personal, comunicació no violenta, lideratge àgil organitzacional, neurolideratge, scrum master
Mòbil:
WhatsApp:
Llengües:
català, castellà, anglès
Xarxes Socials:
Descripció:

Com a Coach personal acompanyo als meus clients en l’autoconeixement i a posar claredat en el seu camí de la vida, com a camí únic i genuí. A través d’aquest exercici d’autodescobriment i consciència, el client pot definir els seus somnis i declarar-los com una visió que mitjançant un pla d’acció es converteixin en realitat.

Com a Coach Executiu, acompanyo a les organitzacions en el canvi de Mindset cap a cultures més àgils, passant del control a l’empoderament de les persones, reduint les estructures jeràrquiques, fomentant una cultura d’experimentació, de transparència, de feedback…
També des del rol de Coach Agile, assegurant el desenvolupament dels soft skills necessaris per SER AGILE i no només treballar amb marcs àgils.

 

  • Ester de la Cerda González
  • Ester de la Cerda González