Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Gemma Sala Grau

Gemma Sala Grau
Llicenciada en Psicologia Clínica i Organitzacional / Formadora / Coach Senior certificada per ASESCO i PCC per la International Coach Federation.
Gènere:
Dona
Nom:
Gemma
Cognoms:
Sala Grau
Ciutat:
Barcelona
Especialitat/s:
coaching de carrera, coaching de vida, coaching executiu, neurociències aplicades al coaching & al lideratge
Mòbil:
WhatsApp:
Llengües:
català, castellà, anglès
Xarxes Socials:
Descripció:

Un ocell posat en un arbre mai té por que la branca es trenqui, perquè la seva confiança no està en la branca sinó en les seves pròpies ales.

Tots tenim talents que ens fan únics.

El que separa aquells que progressen, d’aquells que no ho fan, és directament proporcional a la capacitat per demanar ajuda. Donald Keough

Les persones contracten a un coach perquè hi ha una distància entre on estan i on volen estar, o entre qui són i qui volen ser.

Amb un procés de coaching és més fàcil i ràpid!

  • L’experiència m’ha demostrat que amb un life coaching les persones guanyen la confiança per aconseguir els reptes, i gairebé sempre, a anar més enllà de les pròpies expectatives!!!
  • Amb un procés de coaching de carrera és més fàcil i ràpid arribar a una major satisfacció en el teu treball i en la teva carrera professional, ja sigui un canvi de lloc en la mateixa empresa per progressar, una millora de les teves habilitats, una transició cap a un nou sector o bé iniciar el propi projecte com a emprenedor.
  • El Coaching Executiu s’ha convertit en una eina de gestió cada vegada més estesa, ja que posa l’èmfasi on ha d’estar – en el líder. Busquem millorar les habilitats de lideratge o de gestió, ampliant les oportunitats de progrés o determinar si s’han de fer canvis. Sovint el líder se sent sol/a, i és per això que molts managers se senten restringits i aïllats i preocupats. Les organitzacions i els individus estan utilitzant cada vegada més el Coaching Executiu per una raó: funciona!

He fet centenars de processos de coaching en els últims 14 anys, i no deixo de meravellar-me!. El coaching és una manera molt poderosa de treballar amb les persones i de poder dona´ls-hi suport fins al punt que s’adonen que hi ha una manera diferent, i veure com creixen i avancen.

Vols provar-ho?

Et regalo una mini sessió de 20 per descobrir-ho. Posa’t en contacte!


PUBLICACIONS

“Secretos de tu cerebro. Claves para la Neurofelicidad y el Neurocoaching”

«Amb un enfocament que pretén inspirar professionals, líders o qualsevol persona interessada en el seu creixement i millora, les pàgines d’aquest llibre són una veritable orientació per comprendre les necessitats del teu cervell i dissenyar la teva pròpia filosofia de la felicitat».

Pere Estupinyà, presentador i director de “El cazador de Cerebros” a TVE, divulgador científic.

  • Gemma Sala Grau
  • Gemma Sala Grau
  • Gemma Sala Grau