Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Laia Febrer

Laia Febrer
Coach ACC per ICF|Executive & Supervisor Coach per EEC
Consultora, formadora i facilitadora estratègica de People & Culture
Gènere:
Dona
Nom:
Laia
Cognoms:
Febrer
Ciutat:
Barcelona
Especialitat/s:
coaching executiu i vital
Mòbil:
WhatsApp:
Lloc web:
Llengües:
català, castellà, anglès, francès
Descripció:

Vols desenvolupar tot el teu potencial professional i vital? T’agradaria millorar les teves soft-skills? Sents que hi ha alguna cosa en la teva vida actual que vols canviar?

Connecta amb la teva essència, empodera’t i construeix la vida que desitges. Desprèn-te de les creences i situacions que et limiten.

Prova els beneficis del coaching per orientar-te cap al que realment vols aconseguir.

A Tal3ntcoach som coaches certificats per la Internacional Coach Federation (ICF) i especialistes en Mindfulness segons la metodologia Minfulness-based Stress Reduction (MBSR).

Oferim una àmplia varietat de serveis professionals per satisfer en tot moment les teves necessitats tant particulars com empresarials, sempre amb un somriure a la cara.


Coaching particular

Realitzem coaching a persones que busquen, a títol personal, estabilitzar algun àmbit de la seva vida pel qual estan sentint una preocupació especial i els resulta un esforç gestiona-la. O que tenen simplement una situació puntual que els està causant discomfort i no troben la manera d’abordar-la, estan buscant la manera de millorar algun aspecte de la seva vida o es troben estancats i necessiten seguir un pla que els ajudi a avançar.

Coaching empresarial

Realitzem processos de Coaching Executiu per a empreses que veuen en aquesta eina la possibilitat de desenvolupar a persones amb potencial, en les que detecten àmbits de creixement. Sovint s’aproximen des del coaching situacions de conflictes relacionals. Aquests processos són flexibles i inclouen sessions tripartides.

Cursos de Coaching

Impartim cursos de coaching per a grups de directius/ves i middle managers pels quals les competències essencials del coaching poden resultar molt útils per a gestionar equips, co-crear un propòsit conjunt que aumenti la motivació i l’eficiència i gestionar el dia a dia creant un bon ambient laboral i homogeneïtzant les pràctiques dins de l’empresa.


Mentoring Executiu

És possible realitzar sessions de mentoring (sessions de preguntes i compartició d’experiències amb el coach) sobre temes en què es busca el consell professional, fora del procés de coaching.

Mindfulness

Utilitzem el mindfulness per completar processos de coaching i com a tècnica independent per a la relaxació mental i corporal. També realitzem cursos d’introducció al mindfulness o consciència plena.

  • Laia Febrer
  • Laia Febrer