Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

// Preguntes més freqüents

Respostes a les preguntes més freqüents

Com assolirà l'associació les seves finalitats fundacionals?

  • Accions de comunicació i difusió dels estàndards de qualitat i les bones pràctiques del coaching.
  • Crear un glossari en català de terminologia específica de l’àmbit del coaching.
  • Crear un directori de professionals afins a l’entitat que ofereixin els seus serveis de coaching en català.
  • Establir ponts de contacte amb entitats que vetllin i promoguin el correcte ús del català.
  • Donar visibilitat i crear sinergies dins dels cercles econòmics, empresarials i de l’administració pública.
  • Crear un programa de responsabilitat social en relació a l’activitat del coaching.

Tot això està recollit als nostres Estatuts.

On van a parar els diners dels associats?

undacionals de coaches.cat. L'associació és una organització sense ànim de lucre i per tant, cap dels fundadors té sou ni cap tipus de retribució. Tanmateix un cop l'any coaches.cat fa públiques a la seva web totes les partides pressupostàries i totes les seves despeses i inversions.

Per a què s'ha creat coaches.cat?

Per a donar resposta a la necessitat i el desig de moltes persones de poder trobar serveis de coaching en català. Creiem que el coaching és bàsicament conversa i qualsevol persona ha de poder mantenir converses de coaching amb la seva llengua materna.

També vam crear coaches.cat per a potenciar l'ús del català en l'àmbit del desenvolupament professional i normalitzar la contractació de coaching en català.

Puc col·laborar de forma voluntària en alguna de les comissions de treball?

Sí, és clar, una vegada que ets associat/da pots col·laborar de forma voluntària a la comissió de treball on et sentis més alineat/da.

Puc deixar de ser associat si així ho considero?

Absolutament. Ens agrada molt tenir-te com a associat o associada, però pots deixar de pagar la quota quan vulguis i deixar de formar part de coaches.cat sense cap compromís ni explicació, si així ho desitges. Ara bé, tingues en compte que un cop pagada la quota anual, no et serà retornada.

Què és l’Espai de Recursos?

És una intranet amb eines, vídeos, articles, llibres i altre tipus de recursos sobre el coaching en llengua catalana. Hi ha eines dissenyades pels propis membres de l’associació amb llicències lliures. Tots els associats poden afegir-hi continguts.

L’associació no es fa responsable de l’ús que facin els associats d’aquests materials.

Què és l’Espai de Trobada?

És un projecte de comunitat, inclusió i participació, a on tots els associats i les associades ens trobem de manera periòdica en forma de videoconferència per a compartir dubtes, oferir col·laboracions, etc. amb la finalitat de créixer com a professionals.

Què obtinc a canvi d’associar-me?

A l’associar-te entres a formar part de la comunitat de coaches.cat amb diferents avantatges com obtenir major visibilitat com a professional, entrar a l’espai de recursos, accedir de l’espai de trobada, i obtenir beneficis econòmics dels partners de l’associació. Un cop al mes fem una reunió oberta per donar a conèixer amb detall tots els beneficis d’associar-se a coaches.cat.

T’hi esperem!

Quin és l’import de la quota per associar-me i com es paga?

L’import de la quota és de 120 euros anuals mitjançant transferència bancària al compte de l’Associació de Coaching en Català, amb un únic pagament.

Quins requisits he de complir per ser associat/da?

Hi ha tres requisits per formar part dels coaches associats de l’Associació de Coaching en Català: l’acreditació com a coach professional, cent hores de pràctiques i el pagament d’una quota anual.