Som una organització sense ànim de lucre per a professionals de coaching que acompanyem en català.

Contacte

info@coaches.cat

Coaches.cat és el lloc web oficial de l’Associació de Coaching en Català.

Visibilitzem, formalitzem i normalitzem l'ús del català en l'àmbit del coaching des d'una perspectiva professional i ètica.

Junta Directiva

Marc Marín

Marc Marín és consultor en la gestió del canvi en les organitzacions, coach PCC per ICF i coach ACP per ASESCO amb més de 1.200 hores d’exercici professional en l’àmbit empresarial, Mentor Coach per ICF i formador del Programa Avançat de Formació en Coaching. També és Master Practitioner en Programació Neurolingüística PNL i certificat en neurocoaching, neurolideratge, així com en diverses metodologies pel desenvolupament d’equips d’alt rendiment. Actualment treballa per a diverses companyies en temes relacionats amb la comunicació efectiva, el lideratge i els processos de gestió del canvi.

President

La meva principal motivació per a la co-creació de coaches.cat va ser la d’aglutinar una comunitat de coaches professionals que normalitzés i formalitzés l’ús del català en les sessions de coaching, al mateix temps que promogués les bones pràctiques d’aquesta apassionant professió.”

Pablo Galera

Pablo Galera és Life & Artist Coach (coach per a artistes i per a la vida) amb tres anys d’experiència. Certificat a l’Escola Transpersonal de Coaching (per Innerkey). Formació aprovada per la International Coach Federation mitjançant els programes de formació ACSTH. Ha dut a terme tallers sobre coaching, lideratge i mindfulness; també ha dirigit grups de meditació.

Secretari

Des que vaig formar-me com a coach, vaig observar que hi ha un dèficit molt gran del català en aquesta disciplina. Per això vaig decidir fundar un projecte que donés visibilitat i normalitzés l’ús de la nostra llengua en l’àmbit del coaching professional. Així va néixer coaches.cat. Poc després vaig percebre que era necessari molt més que un portal web, per això vaig buscar ajuda, que vaig trobar de seguida -moltes gràcies Marc, Carmen i Núria-, per crear una associació de coaching en català, i vam decidir integrar el lloc web sota el paraigües de l’associació. D’aquesta manera coaches.cat va passar a ser el domini oficial de la nova Associació de Coaching en Català”.

Carmen Reguero

Carmen Reguero és Coach Transpersonal, amb més de 5 anys d’experiència. Certificada a l’escola de Coaching Transpersonal Innerkey, formació aprovada per la International Coach Federation mitjançant els programes de formació ACSTH. Ha realitzat el Màster en Mediació Familiar i Resolució de Conflictes (Esneca Business School), així com també ha rebut diferents formacions en disciplines com la P.N.L. o Mindfulness. Actualment acompanyo a tot tipus de persones en el seu desenvolupament professional i personal. Ha dut a terme diferents tallers de gestió emocional, resolució de conflictes, gestió del canvi, gestió del temps i lideratge.

Carmen Reguero
Tresorera

La meva gran motivació a l’hora d’unir-me el projecte de coaches.cat va ser promoure l’ús de la llengua catalana dins el coaching professional com les bones pràctiques d’aquesta professió tan apassionant, donant cabuda a professionals del sector per poder crear sinergies i grans aportacions”

Núria Cortés i Fusté

Núria Cortés és Business Coach, des de fa 10 anys, especialitzada en Intel.ligència Relacional i Networking. Amb una formació de base a la Universitat de Barcelona i EAE, s’ha format en Coaching Estructural i Anàlisi Transaccional al Centre d’entrenament per a psicoterapeutes Eric Berne, així com a diferents metodologies complementàries. L’any 2020 va engegar el Projecte SOM PARES, creant un model propi en l’acompanyament de pares que es separen i fan la transició a una òptima parella parental.

Networking i dinamització

Veig en coaches.cat l’oportunitat de normalitzar la nostra llengua en l’ús quotidià dels negocis, la formació i el coaching, des d’una perspectiva professional i ètica”